fbpx

ACT

Wil jij weten waar jij energie van krijgt of wat je energie kost? Wat werkelijk bij je past of wat je in het verleden hebt aangeleerd? We gebruiken het meetinstrument ACT® dat je duidelijke richting en antwoorden geeft!

Je krijgt letterlijk een overzicht van jouw talenten. Het resultaat van de ACT® meting  laat je ontdekken wie je écht bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt.

Wat?

ACT® is een meetinstrument wat je duidelijke richting en antwoorden geeft op de vraag wie je van nature bent. Het houdt je een spiegel voor.

Het laat je ontdekken wie je écht bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt. We nemen de meting bij je af, koppelen dit uitgebreid terug en gaan hier concreet mee aan de slag.

Hoe?

1. Korte intake om je doel helder te krijgen.
2. Het invullen van de ACT meting, dit gebeurt online en duurt +/- 12 minuten.
3. Na het invullen wordt alles verwerkt in een rapportage en plannen we een persoonlijk terugkoppelingsgesprek van 1,5 uur.
4. De rapportage krijg je uiteraard mee naar huis om alles nog een keertje door te nemen mocht je daar behoeften aan hebben.

Marlene & Danielle van TeamHeartbeats springen in de lucht. Foto: Liselore Tempel Teamtraining oefening - Team Heartbeats - foto door: Liselore Tempel ©

persoonlijke act

437,- Excl. BTW
  • Je hebt richting in je ontwikkelvraagstuk.
  • Je ervaart meer rust.
  • Je weet wie je van nature bent.
  • Je ervaart meer energie.
  • Je weet hoe te reageren in stressvolle situaties

inspiratie

Team Heartbeats biedt volop inspiratie over veerkracht, teamwork en succes:

Podcasts, luister naar veerkrachtige avonturen en ontdekkingen.

Luister naar inspirerende verhalen die je raken. Over veerkracht en omgaan met tegenslag. Met soms een traan en vooral een lach gaan we in deze podcasts de (veer)krachten van het leven aan.
Podcasts

Blogs, lees het laatste nieuws over veerkracht, innovatie en groei.

Verhalen werken als inspirator en motivator. Leer van andermans ervaringen en veerkrachtige kijk op het leven door het lezen van deze blogs. Welke raakt jou het meest?
Blogs

Webinars; tips & tricks voor meer veerkracht.

Bekijk onze gratis webinars boordevol energie en oefeningen voor het vergroten van veerkracht. Voor jou én je bedrijf. Ontvang tips voor het vergroten van wendbaarheid; een kwaliteit die leidt tot succes!
Webinars

Ontvang updates over innovatie en groei