ACT

ORGANISATIE TRAININGEN

Wil jij duurzame verandering en weten wie je van nature bent? Dan is dit pakket je op het lijf geschreven! We gebruiken het meetinstrument ACT® dat je duidelijke richting en antwoorden geeft op de vraag wie je van nature bent. Je krijgt letterlijk een overzicht van jouw talenten. Het resultaat van de ACT® meting  laat je ontdekken wie je écht bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt. Doelen stellen, oefenen, vallen en opstaan. We staan altijd naast je en coachen jou naar de beste versie van jezelf. Daarnaast volg je ons online programma The Resilience Road waardoor je flexibeler wordt. Als je je focust op jouw talenten en kwaliteiten, levert je dat meer energie en plezier op!

Wat?

ACT® is een meetinstrument wat je duidelijke richting en antwoorden geeft op de vraag wie je van nature bent. Het houdt je een spiegel voor. Het laat je ontdekken wie je écht bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt. We nemen de meting bij je af, koppelen dit uitgebreid terug en gaan hier concreet mee aan de slag.

Hoe?

 1. Korte intake om je doel helder te krijgen.
2. Het invullen van de ACT meting, dit gebeurt online en duurt +/- 12 minuten.
3. Na het invullen wordt alles verwerkt in een rapportage en plannen we een persoonlijk terugkoppelingsgesprek van 1,5 uur.
4. De rapportage krijg je uiteraard mee naar huis om alles nog een keertje door te nemen mocht je daar behoeften aan hebben.

ACT METING

361,- Excl. BTW
  • Je hebt richting in je ontwikkelvraagstuk.
  • Je ervaart meer rust.
  • Je weet wie je van nature bent.
  • Je ervaart meer energie.
  • Je weet hoe te reageren in stressvolle situaties

Ontvang updates
over innovatie en groei