Dinsdag 1 juni 2021 om 20.00 uur

WEBINAR:
ENERGIEBOOST VOOR DE ZORG

Een cadeautje voor jou van Team Heartbeats om je te bedanken. Schrijf je in voor ons webinar speciaal voor het gehele zorgteam.
Wij geven je direct een veerkrachtige energieboost!

Samen voor jou

Bazelmans AV, Mobile Healthcare en Team Heartbeats bundelen hun krachten en organiseren samen op dinsdag 1 juni 2021 om 20.00 het webinar “Energieboost voor de zorg”. Een interactief en energiek webinar speciaal voor jou en je zorgteam, waar de focus ligt op het krijgen van vernieuwde energie en veerkracht.

Niek van den Adel op podium met zorgmedewerkers als publiek

ALLES DRAAIT OM VEERKRACHT

Enorm veel respect en waardering hebben wij voor iedereen die werkzaam is in de zorg. Die al ruim een jaar extra op je tenen lopen. De zorg is ‘overspannen’ en dat heeft serieuze impact op werkgeluk en de werkdruk…

Dat vraagt om een flinke powerboost! En daar willen wij jou en je teamgenoten mee helpen. In deze speciale webinar editie voor de zorg, geeft Team Heartbeats je een flinke boost aan energie mee. Ook leren we je hoe je je veerkracht nét als een spier kunt trainen.

In samenwerking met Bazelmans AV & Mobile Healthcare organiseren wij op dinsdag 1 juni 2021 om 20.00 uur het webinar “Energieboost voor de zorg” .

Sprekers & trainers Niek van den Adel en Marlene Stiekema overladen je met inspiratie, motivatie, oefeningen en natuurlijk energie. Gegarandeerd dat jij na dit webinar er weer energieker en opgeladen tegenaan kunt.

in het ergste geval leer je er iets van

WAT LEVERT HET JE OP?

Je kunt de wereld om je heen niet veranderen, maar wél hoe je ernaar kijkt!

Met dit webinar krijg je:

  • Meer verbinding met collega’s
  • Inzichten over hoe jij de grip op je (werk)leven terug kunt pakken, waardoor je de werkdruk beter aankan.
  • Concrete oefeningen die je (veer)kracht vergroten.
  • Inspireren we je om dezelfde situatie anders te bekijken. Hierdoor zal je dezelfde werkdruk als minder belastend gaan ervaren.
Marlene & Danielle van TeamHeartbeats springen in de lucht. Foto: Liselore Tempel Teamtraining oefening - Team Heartbeats - foto door: Liselore Tempel ©

ONTMOET team heartbeats

Team Heartbeats is een boutique trainingsbureau gespecialiseerd in veerkracht van de mens en wendbaarheid in organisaties. Oftewel: wij inspireren, trainen en coachen de mens op het gebied van veerkracht om zo bedrijven wendbaarder te maken en positieve verandering, groei en ontwikkeling te realiseren.

Team Heartbeats gelooft dat mensen het kloppend hart zijn van een organisatie. Het is onze missie om mensen een groeispurt te geven waardoor zij veerkrachtiger zijn. Dit maakt zorginstanties en bedrijven wendbaar. We bieden een sterke basis voor transformatie, zodat je als organisatie van waarde blijft op een aarde die het waard is om op te leven.

Kies voor inspiratiesessies, zoals onze webinars, key notes en energizers of complete (team)trainingstrajecten en/of aanvullende individuele coaching programma’s.

Bazelmans AV, Mobile Healthcare en Team Heartbeats bundelen hun krachten en organiseren samen op dinsdag 1 juni 2021 om 20.00 het webinar “Energieboost voor de zorg”. Een interactief en energiek webinar speciaal voor jou en je zorgteam, waar de focus ligt op het krijgen van vernieuwde energie en veerkracht.

Doe jij mee?

Interactief webinar: Energieboost voor de zorg

Dinsdag 1 juni 2021 – 20.00 uur