fbpx

Boeken van team heartbeats

Niek van den Adel en Arjen Banach zijn de twee topschrijvers van de boeken van Team Heartbeats.

Boek zet de patiënt op 2

Boek: 'zet de patiënt op 2'

In het boek ‘Zet de patiënt op 2’ schrijven Niek van den Adel en Arjen Banach over de wereld van de zorgprofessionals. In de zorg wordt er (bijna) altijd gekeken naar de ander. Vaak is dit de patiënt of client waar naar gekeken wordt. Slaapt de patiënt goed? Rust de patiënt goed uit? Eet de patiënt gezond genoeg? Maar kan een zorgprofessional goed voor de patiënt zorgen als bovenstaande vragen niet voor hen gelden?

Het zorgsysteem kun je in je eentje niet veranderen maar hoe ga jij dan om met al die veranderingen in je werk? Als de hele wereld op jou lijkt te steunen, waar leun jij dan op? Over deze onderwerpen schrijven Niek en Arjen in het boek ‘Zet de patiënt op 2’. Tijdens het lezen krijgt de je als zorgprofessional bruikbare tips die direct inzetbaar zijn in het werkveld. 

Boek: 'zet je leerlingen op twee 2'

Het onderwijs is een inspirerende wereld. Elke docent staat altijd klaar voor zijn leerlingen. Een docent heeft geleerd dat zijn leerlingen op 1 staan. Is dat altijd de verstandigste keuze? Dat vroegen Niek en Arjen zich af. Ze zijn de wereld van het onderwijs ingedoken. Wat bleek; er ligt een collectieve burn-out op de loer.
Is het tij nog te keren? Het systeem kun je als individu niet veranderen. De manier waarop je naar een situatie kijkt wel.

In dit boek geven Niek en Arjen de onderwijsprofessional tips die ze direct kunnen inzetten. We helpen je om je werk weer zo in te richten dat je het als zinvol ervaart en er grip op hebt. Want hoewel het soms voelt alsof het werk je door de vingers glipt en je het even niet meer kunt overzien, is er altijd een mogelijkheid om weer meer energie te krijgen van je baan. 

Boek mockup zet je leerlingen op 2