Clubhouse app - profiel Danielle Team Heartbeats

CLUBHOUSE

GA DIRECT AAN DE SLAG MET JOUW BUSINESS OF TEAM

Wat leuk om je gesproken te hebben op Clubhouse! We gaan graag verder met jou in gesprek over de essentie van veerkracht binnen jouw team of organisatie, de pijn en challenges waar je tegen aan loopt en hoe wij daarbij kunnen helpen. Daarvoor bieden wij jou een kosteloze 30 minuten coaching sessie aan met 1 van onze coaches of trainers. Vul het formulier in via de knop hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de sessie in te plannen!

Clubhouse app - profiel Danielle Team Heartbeats
Veerkrachtig zijn deze dagen

THE RESILIENCE ROAD

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN VEERKRACHT BEGINT HIER…

Jouw realiteit is niet wat er gebeurt, maar hoe jij hierover denkt. Verander je gedachten en verander daarmee je leven. In zes weken nemen wij je online mee in ‘The Resilience road’. Een programma waarin wij al onze kennis over veerkracht hebben gebundeld om je sneller, beter en veerkrachtiger om te laten gaan met tegenslagen in je leven. Dit, zodat jij vanuit je volle potentieel kan leven!

Schrijf je nu in! Speciaal voor Clubhouse members nu slechts 297 euro  (ipv 497 euro)

“LAW OF ATTRACTION” COACHING-PAKKET

Jij kunt leren om met je gedachten en gevoelens dingen naar je toe te trekken zoals een magneet dat ook doet. We gaan focussen op wat je wél wilt. Waar jij jezelf op focust, dat groeit!  In dit coaching pakket gaan we met jou aan de slag, kijken we naar waar je belemmeringen zitten en hoe je jouw vervelende gedachten en gevoelens ombuigt naar de dingen de je wél wilt voelen.

Clubhouse aanbieding; Coaching pakket (3 sessies) voor 297 Euro (ipv 427 euro)

Nieuw: ons E-book!

Wij hebben een E-book gemaakt vol interessante theorie en oefeningen. Jouw reis om je veerkracht te verbeteren begint hier. Vul je gegevens hieronder in en je ontvang in je mail ons nieuwe E-book.

Team Heartbeats Ebook cover 'van veerkracht naar vierkracht' (met foto van vrouw die in de lucht springt)

inspiratie

Team Heartbeats geeft verschillende webinars over onderwerpen als veerkracht, teamwork en nog veel meer.

Podcasts, luister naar veerkrachtige avonturen en ontdekkingen.

Luister naar inspirerende verhalen die je raken. Over veerkracht en omgaan met tegenslag. Met soms een traan en vooral een lach gaan we in deze podcasts de (veer)krachten van het leven aan.
Podcasts

Blogs, lees het laatste nieuws over veerkracht, innovatie en groei.

Verhalen werken als inspirator en motivator. Leer van andermans ervaringen en veerkrachtige kijk op het leven door het lezen van deze blogs. Welke raakt jou het meest?
Blogs

Webinars; tips & tricks voor meer veerkracht.

Bekijk onze gratis webinars boordevol energie en oefeningen voor het vergroten van veerkracht. Voor jou én je bedrijf. Ontvang tips voor het vergroten van wendbaarheid; een kwaliteit die leidt tot succes!
Webinars

Ontvang updates over innovatie en groei