fbpx

Leiderschapstraining

Leiderschap: “Wie anderen wil leiden, moet eerst zijn eigen meester worden”
Duur: 3, 6 of 9 dagen

Vrouw die leiderschap uitstraalt

ontwikkel je leiderschap

Leiderschap is nodig om te kunnen blijven ontwikkelen. Om zo samen met de organisatie het hoofd te kunnen bieden aan de complexe wereld van vandaag en morgen. Zo kan er vertrouwen gecreëerd worden. Medewerkers zijn meer betrokken bij de organisatie en laten meer inzet zien wanneer ze vertrouwen hebben in hun leidinggevenden.

Deze programma’s kunnen inspelen op diverse thema’s. Verbinding, motivatie, ontwikkeling of focus op gedragsverandering en groei, hogere medewerkersbetrokkenheid of meer innovatief denken. Vergroot de impact van de organisatie en presteer beter op het gebied van productiviteit, innovatie en samenwerking.

Tijdens deze training gaan we dieper in over de verschillende typen leiders die er zijn. Zo spreken we van de coachende leider, de verbindende leider en de inspirerende leider.

Hoe ziet een training over leiderschap van Team heartbeats eruit?

1.

training op maat

Iedere leider is uniek. Wij zien een leider als een (ruwe) diamant. Die moet hier en daar wat bijgeschaafd worden om te kunnen stralen. Om dit op de juiste manier te doen is elke leiderschapstraining op maat gemaakt. 

2.

Bespreking traject

Als de senior trainers van Team Heartbeats de op maat gemaakte leiderschapstraining hebben ontwikkeld gaan we deze uitgebreid bespreken. Dit doen we om de trainingen zo goed mogelijk te laten aansluiten.

3.

ontwikkel leiderschap

Aan de slag. Tijdens het traject volgt een leider verschillende sessies en trainingen. Deze zijn op maat dit doen wij om zo snel mogelijk resultaten te boeken. 

Interesse in een leiderschapstraining?

De training is altijd aan te passen aan de uitdagingen binnen jullie zorginstelling of organisatie. Vul onderstaand contact formulier zo volledig mogelijk in.