Team Heartbeats Ebook cover 'van veerkracht naar vierkracht' (met foto van vrouw die in de lucht springt)

E-book Veerkracht

Tegenslag krijgen we allemaal in het leven, dat moet je helaas ondergaan, je hoeft het echter niet alleen te dragen. Hulp vragen is zelfs één van de belangrijkste oplossingen om goed om te gaan met tegenslag.

We hebben namelijk allemaal wel een datum in ons leven dat gemarkeerd staat in ons geheugen. De gebeurtenis heeft op zichzelf geen zin, je kan er echter wél zin aan geven.

En daar gaan we samen met je mee aan de slag. Dit E-book geeft een eerste aanzet om ook jouw veerkracht ‘spier’ te trainen.

Team Heartbeats Ebook cover 'van veerkracht naar vierkracht' (met foto van vrouw die in de lucht springt)

Wat staat er in het e-book?

0
Pagina's vol inspiratie
0
Oefeningen om direct aan de slag te gaan

Wie schreven dit e-book?

Team Heartbeats biedt energieke organisatie-trainingen op maat, gericht op de mens als kloppend hart. Met persoonlijke aandacht en gedrevenheid zetten we jouw team en organisatie in z’n (veer)kracht.

We geloven daarbij in een persoonlijke aanpak met tegelijkertijd de focus op zakelijke groei. We gaan met onze trainingen snel de verdieping in. Zo dragen we zorg voor een veerkrachtig team die in verbinding staat met elkaar. Zodat er (weer) efficiënt, doelgericht en met motivatie gewerkt wordt aan wat belangrijk is.

Niek van den Adel en Steffie van den Dries zijn de afgelopen tijd volop bezig geweest om dit e-book te schrijven. Wil je meer over hen weten? Bekijk dan eens onze teampagina.

"In het ergste geval leer je er nog wat van"

Richard de Hoop
(spreker en trainer bij Team Heartbeats)

Wat levert dit e-book je op?

Tijdens het lezen van dit e-book krijg je inzichten over veerkracht. Jij kan straks elke tegenslag ombuigen naar groei. Het e-book helpt je met de volgende punten:

onze blogs over veerkracht

Ontvang ons E-book!

We have created an E-book full of interesting theory and exercises. Your journey to improve your resilience starts here. Fill in your details below and you will receive our new E-book in your mail.

Team Heartbeats Ebook cover 'van veerkracht naar vierkracht' (met foto van vrouw die in de lucht springt)

on innovation and growth!