fbpx

ONLINE TEAM ENERGIZER

Je bent één Team Energizer verwijderd van een goed humeur! 

Moet jouw organisatie even wakker geschud worden? Boek een Team Energizer van Team Heartbeats; een daverende training die zorgt voor energie, innovatie en transformatie. 

Door het thuiswerken missen we de social talk. De ‘Hoe was je weekend?’ bij het koffieautomaat en de verbinding met collega’s. Door de drukte van de dag ‘vergeten’ we ook vaak te bewegen. We zitten steeds meer bewegen nóg minder. Ons stressniveau stijgt en onze concentratie daalt. Hierdoor daalt de motivatie, productiviteit en effectiviteit. Wij hebben daar dé oplossing voor.  

Tijdens onze 45 minuten durende energizer nemen we je mee in de energie van Team Heartbeats. We creëren samen een oplaadmoment voor het hele team. Tijdens de Team Energizer kom je op een inspirerende manier samen met je collega’s. Je wordt weer in beweging gezet met opdrachten en er wordt gelachen tijdens de oefeningen. Hierdoor verlaagt het stressniveau en kun je met frisse energie je dag vervolgen.

Hoe gaan wij te werk?

We stemmen de Team Energizer graag af op de behoefte van jullie team. Heb je behoefte aan meer verbinding met je collega’s? Of wil je juist de nadruk leggen op beweging? Of mag er in jullie team wel weer eens gelachen worden? Alles is mogelijk. Schrijf je hier in voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaking;
wie ben jij, wie zijn wij?

Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan. Wij weten dan wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Waar knelpunten liggen en welke wensen er zijn. Andersom krijg je een indruk wie wij zijn en wat we specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Energie;
energizers die je aanwakkeren!

Al onze trainingen en energizers beginnen met energie. Niet zweverig, maar vrolijk en energiek! Wij geloven namelijk dat je eerst verbinding moet hebben voordat je inhoud kan brengen. Bovendien kunnen we vervolgens sneller de diepte in.

Aan de slag;
tijd voor actie

We gaan aan de hand van jullie uitdaging en wensen aan de slag met de medewerkers van de organisatie. Hier brengen we vorm en inhoud samen zodat mensen geïnspireerd en met heldere tips en tools weer aan het werk kunnen.

Team Heartbeats Energizer (team werknemers met handen in de lucht)

Wat levert DE TRAINING OP

Wat is je investering: 
45 minuten van je tijd en een introductieprijs  van 500 euro Excl. BTW voor het hele team. 

inspiratie

Team Heartbeats geeft verschillende webinars over onderwerpen als veerkracht, teamwork en nog veel meer.

Podcasts, luister naar veerkrachtige avonturen en ontdekkingen.

Luister naar inspirerende verhalen die je raken. Over veerkracht en omgaan met tegenslag. Met soms een traan en vooral een lach gaan we in deze podcasts de (veer)krachten van het leven aan.
Podcasts

Blogs, lees het laatste nieuws over veerkracht, innovatie en groei.

Verhalen werken als inspirator en motivator. Leer van andermans ervaringen en veerkrachtige kijk op het leven door het lezen van deze blogs. Welke raakt jou het meest?
Blogs

Webinars; tips & tricks voor meer veerkracht.

Bekijk onze gratis webinars boordevol energie en oefeningen voor het vergroten van veerkracht. Voor jou én je bedrijf. Ontvang tips voor het vergroten van wendbaarheid; een kwaliteit die leidt tot succes!
Webinars

Ontvang updates over innovatie en groei

kosteloos gesprek

Wij van Team Heartbeats staan klaar om jouw vragen te behandelen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!