Team heartbeats

ONTMOET ONS ENERGIEKE TEAM

Wij geloven dat we een mooiere wereld voor morgen creëren als we mensen vanuit hun hart leren leven. Dit doen we door middel van trainingen, seminars en workshops. We brengen je van je hoofd (terug) naar je hart. Daarmee worden jij en je organisatie veerkrachtiger.

We gaan genadeloos liefdevol aan de slag met jouw team of organisatie. Dit doen we met oprechte aandacht. Niet omdat het mooi klinkt, gewoon omdat we zo zijn. Jouw geluk, je bedoeling. Dit proces is nooit af en tegelijkertijd is het al goed zoals het is.

Niek

Founder & Gamechanger

Ik maak dingen beter, leuker, sneller of zachter. Plaats er ‘er achter en ik doe (bijna) alles. Ik verleg grenzen door verhalen te vertellen. Ik wil mensen raken met een traan of een lach. Lach, huil, sta stil of dans, maar groei. Ik bewaak het grote plaatje door stil te staan en rond te kijken, te vertragen, te voelen en pas dan…..te versnellen.”

Danielle

Founder & Regelaar

“Ik geloof erin dat je door in beweging te komen groeit. Alles wat ik doe staat in het teken van groei; van mijzelf en de ander. Ik ben strategisch sterk, vernieuwend en communicatief.
Met een positieve kijk op de wereld en een bovengemiddeld energieniveau, begeleid ik ons team en andere organisaties naar de volgende stap.”

Marlene

MEDE-EIGENAAR & GEDRAGSVERANDERAAR​

“Ik heb een bovengemiddelde interesse in de mens en zijn gedrag. Ik laat mij leiden door mijn intuïtie en heb een groot vertrouwen in de wereld en zijn kwaliteit om mensen echt te zien en te raken. Ik krijg er energie van om te verbinden en samen de diepte in te gaan. Door open en eerlijk te zijn over mezelf en wat ik zie bij de ander, hoop ik de inspiratie te zijn om je meer vanuit je hart te laten leven.”

jordi

de (sociale) verbinder

“Ik vind het belangrijk om in het leven nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jezelf uitdagen leidt tot de meest onverwachte, gave dingen. Ik ben erg toekomstgericht, innovatief en haal inspiratie uit alles om me heen. Met mijn communicatieve kwaliteiten en sterke visie zorg ik  voor creatieve ideeën vanuit een nieuwe, frisse invalshoek.”
 

steffie

HET ENERGIE KANON

“Ik laat je weer voelen wie je van binnen bent. Met mijn achtergrond als bewegingswetenschapper help ik mensen groeien. Dit doe ik op een zeer energieke manier. Niets is mij te gek. Als je leeft naar wie je echt bent geeft dit enorme mentale en fysieke kracht. Ik houd van een uitdaging! Doe je met mij mee?”

rick

De creatieve geest

“Door mijn creatieve geest lukt het (bijna) altijd om een geschikte oplossing te bedenken voor iedere uitdaging. Ik ben een echte regelneef. Anderen helpen staat bij mij bovenaan. Door mijn inbreng in het Team Heartbeats krijgt iedereen net even dat extra trapje met energie om zijn of haar taak te volbrengen.”

Sophia

DE STRUCTUUR'JUNKIE'

“Ik heb zelf mogen ervaren hoe fijn en waardevol het is om tijd vrij te maken voor jezelf, zowel in het bedrijfsleven als persoonlijk. Jezelf beter leren kennen doormiddel van theorie en oefeningen werkt op zoveel verschillende vlakken. Binnen Team Heartbeats kan ik mijn zakelijke kennis en kwaliteiten combineren met mijn sociaal, invoelend en inlevend vermogen. Met veel enthousiasme zet ik mij graag in om meer mensen ontwikkeling, inzicht en groei te laten ervaren. Dat gun ik iedereen!” 

annet

De marketing power

“In alles wat ik doe in mijn leven staat activatie & beweging centraal , zo ook in mijn vak; marketing. Met mijn 360 graden marketing visie en ultieme honger naar groei en innovatie, bouw ik aan solide resultaat-gedreven marketing & commerciële strategieën voor Team Heartbeats en de organisaties die wij helpen met onze trainingen, coaching en activiteiten. Ik kijk er naar uit met jou te connecten en jou en je bedrijf in beweging te brengen samen met ons team van specialisten!”

richard

De motiverende heartbeast

“Als je speelt dan stralen je ogen, als jouw ogen stralen weet ik dat jij alles geeft”. Spelenderwijs wil ik mensen en organisaties uitdagen om in beweging te komen. Om de spelregels te veranderen zodat het spel dat wij als “grote” mensen spelen eerlijker, effectiever, plezieriger en duurzamer wordt. Muziek gebruik ik graag als metafoor. In de muziek staat de verbinding tussen jouw talent en het bewegen van het publiek centraal. Excelleren, samenspelen, verbinden, bewegen, luisteren, afstemmen en huh!…geen competitie. Te soft? Dan daag ik jou uit voor een spelletje!

Paulien

DE content maker

“Eerlijk is eerlijk: ik werk voor het meest energieke Team ooit. Wat ik hier uitspook? Het maken van (veer)krachtige content. Van het bedenken van ideeën tot aan het vormgeven van ontwerpen; daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Denk aan het maken van social media posts, E-book en flyers. Ook tover ik met tekst, webpagina’s, video’s en meer. Dit alles om de boodschap van Team Heartbeats aan zoveel mogelijk mensen en organisaties over te brengen. Want veerkrachtig & wendbaar zijn: dat wil toch iedereen?”

shaddy

Master in ceremony

“Ik vind het heerlijk om het moment te pakken en in de schijnwerpers te staan met mijn verhalen. Ik inspireer en vergroot de aandacht. Het wordt nog mooier voor mij om dat moment het podium met jou te delen. Als jij dan daar staat met jouw energie en jouw aantrekkingskracht dan ben ik aan het genieten.”