fbpx
Lachende mensen op het werk

organisatie Opstellingen

Een organisatieopstelling kan je helpen om organisatie, team of individuele vraagstukken te verhelderen.

Het is een systemische benadering waarbij er vanuit wordt gegaan dat het systeem compleet wil zijn. Een organisatie is een systeem en streeft het na om compleet te zijn, nu en in het verleden.

Een organisatieopstelling maakt bewuste en onbewuste patronen inzichtelijk die ten grondslag liggen aan waarom communicatie vastloopt, een fusie moeizaam gaat, verzuim hoog is, verandering door medewerkers niet wordt omarmd of iedere ander dilemma wat er binnen een onderneming, organisatie of werk vraagstuk kan spelen.

Het kan helpen om richting te bepalen voor de toekomst en helder te krijgen waar het bedrijf in de toekomst naartoe gaat.

Lachende mensen op het werk

Hoe gaan wij te werk?

Een organisatieopstelling kan live en online. Het kan met de directie, het hele MT, managers of een team binnen de organisatie. Het is ook toepasbaar bij ondernemers, kleine bedrijven of individuele werk vraagstukken op ieder niveau. Het kan met blaadjes, voorwerpen, representanten of teamgenoten. In een telefonisch voorgesprek zal worden overlegd wat de meest wenselijke vorm is voor jouw organisatie.

Kennismaking;
wie ben jij, wie zijn wij?

Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan. Wij weten dan wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Waar knelpunten liggen en welke wensen er zijn. Andersom krijg je een indruk wie wij zijn en wat we specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Energie;
energizers die je aanwakkeren!

Al onze trainingen en energizers beginnen met energie. Niet zweverig, maar vrolijk en energiek! Wij geloven namelijk dat je eerst verbinding moet hebben voordat je inhoud kan brengen. Bovendien kunnen we vervolgens sneller de diepte in.

Aan de slag;
tijd voor actie

We gaan aan de hand van jullie uitdaging en wensen aan de slag met de medewerkers van de organisatie. Hier brengen we vorm en inhoud samen zodat mensen geïnspireerd en met heldere tips en tools weer aan het werk kunnen.

Team Heartbeats Energizer (team werknemers met handen in de lucht)

Wat levert DE TRAINING OP

Vaak levert één organisatieopstelling inzichten op die, soms jarenlange,  uitdagingen binnen de organisatie in een ander daglicht plaatsen, waardoor er weer beweging komt en helder is welke richting of volgende stappen er moeten worden gemaakt.

Wat is je investering: 
90 – 120  minuten van je tijd en een introductieprijs  van 519 euro Excl. BTW voor het hele team. 

inspiratie

Team Heartbeats geeft verschillende webinars over onderwerpen als veerkracht, teamwork en nog veel meer.

Podcasts, luister naar veerkrachtige avonturen en ontdekkingen.

Luister naar inspirerende verhalen die je raken. Over veerkracht en omgaan met tegenslag. Met soms een traan en vooral een lach gaan we in deze podcasts de (veer)krachten van het leven aan.
Podcasts

Blogs, lees het laatste nieuws over veerkracht, innovatie en groei.

Verhalen werken als inspirator en motivator. Leer van andermans ervaringen en veerkrachtige kijk op het leven door het lezen van deze blogs. Welke raakt jou het meest?
Blogs

Webinars; tips & tricks voor meer veerkracht.

Bekijk onze gratis webinars boordevol energie en oefeningen voor het vergroten van veerkracht. Voor jou én je bedrijf. Ontvang tips voor het vergroten van wendbaarheid; een kwaliteit die leidt tot succes!
Webinars

Ontvang updates over innovatie en groei

kosteloos gesprek

Wij van Team Heartbeats staan klaar om jouw vragen te behandelen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!