fbpx

SPECIAAL VOOR OVERHEIDINSTELLINGEN

De publieke sector – zoals gemeentes en overheidsinstanties, belastingdienst en veiligheidsinstanties – biedt een enórme diversiteit aan werk. Werk bieden aan zoveel personeel en werken bij zo’n groot orgaan kent de nodige uitdagingen. Zeker anno nu; waar in tijden van crisis en bezuinigingen meer aanspraak wordt gedaan op onze veerkracht en wendbaarheid dan ooit. 

Bij meerdere overheidsinstanties worden verantwoordelijkheden almaar groter, en tijd schaarser. Ook werken we momenteel veeluit vanuit huis, wat om een andere aanpak vraagt voor werknemer en werkgever. Er is veelal een toename aan procedures en regelgeving, en wellicht zelfs reorganisatie van het werk.

Hoe blijf je als organisatie samen met je team bedrijfsmatig gezond, gemotiveerd én wendbaar? Team Heartbeats biedt trainingen op maat. Hierbij zijn we gespecialiseerd in het werken met bedrijven in de publieke sector, en focussen we op het team en de knelpunten. Met snelheid gaan we de verdieping in en zorgen we voor vernieuwde energie, zodat er weer vlot doelgericht en efficiënt gewerkt kan worden. Boek nu vrijblijvend een oriënterend gesprek: we lichten graag de opties passend bij jouw bedrijf toe.

Hoe gaan wij te werk?

Als Team Heartbeats zijn we expert op het gebied van veerkracht en wendbaarheid en werken wij onder andere samen met overheidsinstellingen zoals provinciekantoren, gemeentes en politie, maar ook goede doelen en commerciële bedrijven. Binnen deze organisaties brengen we de potentie van mensen (weer) naar boven. Met als resultaat dat zij de meest natuurlijke en energieke versie van zichzelf worden en efficiënt samenwerken. Zo blijf(t) je (personeel) gezonder en tevreden, werk je effectiever en voeg je waarde toe.

Kennismaking;
wie ben jij, wie zijn wij?

Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan. Wij weten dan wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Waar knelpunten liggen en welke wensen er zijn. Andersom krijg je een indruk wie wij zijn en wat we specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Energie;
energizers die je aanwakkeren!

Al onze trainingen en energizers beginnen met energie. Niet zweverig, maar vrolijk en energiek! Wij geloven namelijk dat je eerst verbinding moet hebben voordat je inhoud kan brengen. Bovendien kunnen we vervolgens sneller de diepte in.

Aan de slag;
tijd voor actie

We gaan aan de hand van jullie uitdaging en wensen aan de slag met de medewerkers van de organisatie. Hier brengen we vorm en inhoud samen zodat mensen geïnspireerd en met heldere tips en tools weer aan het werk kunnen.

Wat levert DE TRAINING OP?

Niek van den Adel spreekt op event

Wie gingen je voor?

Deze bedrijven deden al mee:

In een wereld waarin iedereen thuis werkt, er weer een lock-down is die nog langer duurt dan verwacht, krijgt Team Heartbeats het voor elkaar dat de warmte, positiviteit en energie via ons beeldscherm gewoon keihard binnenkomt!

Het is zo fijn om te zien hoe open we naar elkaar zijn, maar ook hoeveel lol we hebben tijdens de wekelijkse sessies.
Tja, lachen zorgt er echt voor dat de gelukshormonen door je lichaam gieren 🙂

Voor iedereen die graag persoonlijk en/of met zijn of haar team wendbaarder, veerkrachtiger zou willen zijn adviseer ik om eens met Team Heartbeats te praten

Marina Daalhuizen

KLM

Your Connector Logo

De training heb echt als een cadeautje gezien. Fijne sfeer, leuke trainers, ongedwongen maar wel serieus.

De dag erna ging ik zoveel lichter en dankbaarder naar mijn werk. Wat is er enorm veel bereikt in één dag. 

Nicole Solleveld

Your Connector

Niek van den Adel op podium met zorgmedewerkers als publiek

AANPAK EN EXPERTISE

Bij een training op maat sluiten we aan bij de wensen, knelpunten en behoeften van je bedrijf en medewerkers. Om doelen te bereiken bundelen we gericht de krachten van onze ervaren trainers met diverse expertises.

Met kennis van strategie, organisatiemanagement, zorg, gedragsverandering, hospitality én bewegingswetenschappen staan we samen sterk om jouw bedrijf te laten groeien tot veerkrachtige hoogtes. Met de grootste zorg versterken we jouw zorgorganisatie.

Aanbevolen voor jouw sector

Een selectie van populaire trainingsmodules speciaal voor organisaties:

UNLOCK YOUR POTENTIAL

Wij maken van jouw bedrijf de beste versie! We gaan op pad met het hart van jouw organisatie, jouw team, naar inzicht, transformatie en groei!
training

Play Smart Grow Hard

We gaan aan de slag met de persoonlijke ontwikkeling van het hele team; van online sessies tot aan outdoor teambuilding. Hierna werkt je team met vernieuwde energie en veerkracht voor de beste resultaten.

training

ENERGIZER


Tijdens onze 45 minuten durende energizer nemen we je mee in de energie van Team Heartbeats. We creëren samen een oplaad-moment voor het hele team, om erna weer fit en energiek aan de slag te gaan.
WORKSHOP

ONTMOET TEAM HEARtBEATS

Team Heartbeats biedt energieke organisatie-trainingen op maat, gericht op de mens als kloppend hart. Met persoonlijke aandacht en gedrevenheid zetten we jouw team en organisatie in z’n (veer)kracht.

We geloven daarbij in een persoonlijke aanpak met tegelijkertijd de focus op zakelijke groei. We gaan met onze trainingen snel de verdieping in. Zo dragen we zorg voor een veerkrachtig team die in verbinding staat met elkaar. Zodat er (weer) efficiënt, doelgericht en met motivatie gewerkt wordt aan wat belangrijk is.

inspiratie

Team Heartbeats biedt inhoud op het gebied van veerkracht, teamwork en succes:

Podcasts, luister naar veerkrachtige avonturen en ontdekkingen.

Luister naar inspirerende verhalen die je raken. Over veerkracht en omgaan met tegenslag. Met soms een traan en vooral een lach gaan we in deze podcasts de (veer)krachten van het leven aan.
Podcasts

Blogs, lees het laatste nieuws over veerkracht, innovatie en groei.

Verhalen werken als inspirator en motivator. Leer van andermans ervaringen en veerkrachtige kijk op het leven door het lezen van deze blogs. Welke raakt jou het meest?
Blogs

Webinars; tips & tricks voor meer veerkracht.

Bekijk onze gratis webinars boordevol energie en oefeningen voor het vergroten van veerkracht. Voor jou én je bedrijf. Ontvang tips voor het vergroten van wendbaarheid; een kwaliteit die leidt tot succes!
Webinars

Ontvang updates over innovatie en groei

kosteloos gesprek

Wij van Team Heartbeats staan klaar om jouw vragen te behandelen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!