Heartbeats ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 76066371 gevestigd aan de Winkeldijk 19 (3645AR) te Vinkeveen
1
PRIVACY VERKLARING

  1. Introductie
    Heartbeats is een eenmanszaak statutair gevestigd te Vinkeveen, ingeschreven als zodanig bij
    de Kamer van Koophandel onder nummer 76066371 (hierna te noemen: “HEARTBEATS”)
    Heartbeats neemt een zorgvuldige omgang met uw (“Betrokkene”) persoonsgegevens zeer
    serieus. Persoonsgegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid
    behandeld en beveiligd. Hierbij houdt HEARTBEATS zich in alle gevallen aan de toepasselijke
    wet- en regelgeving.
    U dient deze privacy verklaring (“Privacy Verklaring”) goed door te lezen. In deze Privacy
    Verklaring wordt inzicht gegeven in de gegevens die HEARTBEATS verwerkt en met welk doel
    HEARTBEATS deze gegevens verwerkt. Daarnaast wordt uitgelegd welke rechten u als
    Betrokkene heeft met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens.
  2. Gebruik
    Deze Privacy Verklaring is van toepassing op het verwerken van persoonsgegevens door of
    namens HEARTBEATS.
    HEARTBEATS verwerkt gegevens van Betrokkene omdat Betrokkene gebruik maakt van de
    diensten van HEARTBEATS (“Diensten”) en/of omdat Betrokkene deze gegevens aan
    HEARTBEATS heeft verstrekt en/of vanwege een tussen Betrokkene en HEARTBEATS gesloten
    overeenkomst (“Overeenkomst”).
    Onder de Diensten vallen o.a.: het bezoek en/of gebruik van de website van HEARTBEATS
    www.teamheartbeats.com (“Website”) en/of het inschakelen van HEARTBEATS als
    opdrachtnemer om gebruik te kunnen maken van de werkzaamheden en diensten van
    HEARTBEATS.
    Door de Website te bezoeken en/of gebruik te maken van de Diensten en/of een
    Overeenkomst aan te gaan, verklaart u zich als Betrokkene akkoord met deze Privacy
    Verklaring. Door akkoord te gaan met de Privacy Verklaring geeft u als Betrokkene
    HEARTBEATS toestemming voor het gebruik en verwerking van persoonsgegevens.
  3. Gegevens die HEARTBEATS verwerkt en voor welk doel
    Hieronder is een overzicht opgenomen van de doeleinden waarvoor HEARTBEATS
    persoonsgegevens verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens HEARTBEATS voor
    dat specifieke doel gebruikt en wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen
    verwerken. Dit overzicht is gegroepeerd naar type gegevensstroom.
    DIENSTVERLENING, KLANTENBEHEER EN FINANCIËLE ADMINISTRATIE
    Doeleinde: Financiële administratie
    Gegevens: (Bedrijfs)naam, (Bedrijfs)gegevens, Factuuradres, Bankgegevens (Naam
    bank/IBAN/BIC)
    Heartbeats ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 76066371 gevestigd aan de Winkeldijk 19 (3645AR) te Vinkeveen
    2
    Grondslag: Wettelijke verplichting en/of Uitvoering van de Overeenkomst
    Doeleinde: Facturatie
    Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Btw-nummer, (Bedrijfs)gegevens, Betaalgegevens
    (Naam bank/IBAN/BIC/) en/of Creditcard gegevens
    Grondslag: Uitvoering van de Overeenkomst en/of Toestemming
    Doeleinde: CRM
    Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Geslacht, Leeftijd, Locatie, Telefoonnummer,
    Profielfoto
    Grondslag: Gerechtvaardigd belang en/of Uitvoering van de Overeenkomst en/of
    Toestemming
    Doeleinde: Uitvoering van de Diensten,
    Gegevens: NAW-gegevens, Bedrijfsgegevens, E-mailadres, Geslacht, Leeftijd,
    Telefoonnummer, Profielfoto
    Grondslag: Gerechtvaardigd belang en/of Uitvoering van de Overeenkomst en/of
    Toestemming
    Doeleinde: Sollicitatie medewerker/Inhuren Freelancers
    Gegevens: NAW-gegevens, Bedrijfsgegevens, E-mailadres, Geslacht, Locatie,
    Telefoonnummer, Profielfoto, C.V.
    Grondslag: Gerechtvaardigd belang en/of Uitvoering van de Overeenkomst en/of
    Toestemming
    MARKETING
    Doeleinde: Direct marketing
    Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Locatie, Surfgedrag,
    Interesse in een product, Social media account
    Grondslag: Gerechtvaardigd belang en/of Toestemming
    Doeleinde: Nieuwsbrief
    Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse
    in een product, Social media account
    Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang en/of Uitvoering van de Overeenkomst en/of
    Toestemming
    Heartbeats ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 76066371 gevestigd aan de Winkeldijk 19 (3645AR) te Vinkeveen
    3
    Doeleinde: Social marketing
    Gegevens:
    NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Locatie, Surfgedrag,
    Interesse in een product, Social media account
    Grondslag: Gerechtvaardigd belang en/of Toestemming
    Doeleinde: Marktonderzoek en verbeteren van kwaliteit van de Diensten
    Gegevens: Demografische informatie en/of Reacties van Betrokkene op vragen en/of
    enquetes
    Grondslag: Gerechtvaardigd belang en/of Uitvoering van de Overeenkomst en/of
    Toestemming
    WEBSITE
    Doeleinde: Website analytics
    Gegevens: Surf- en klikgedrag op Website, Locatie, IP-adres, browserspecificaties, hoe
    Betrokkene tot de Website is gekomen (b.v. direct, via een link of zoekmachine),
    bekeken pagina’s, gebruikte zoektermen en dergelijke en de overige gegevens
    die bij de cookiemelding op de Website vermeld staan.
    Grondslag: Gerechtvaardigd belang en/of Toestemming
    Doeleinde: Verzoeken afhandelen via contactformulier
    Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer
    Grondslag: Uitvoering van de Overeenkomst en/of Toestemming
  4. Bewaartermijn gegevens
    HEARTBEATS bewaart de persoonsgegevens voor zo lang als dat noodzakelijk is voor het doel
    waarvoor deze zijn verzameld en/of gedurende de periode dat Betrokkene gebruik maakt van
    de Diensten en de persoonsgegevens noodzakelijk zijn voor deze Diensten en/of gedurende de
    periode van de Overeenkomst en zolang de persoonsgegevens noodzakelijk zijn voor de
    uitvoering van de Overeenkomst. Indien een doeleinde van gegevensverwerking is afgerond zal
    HEARTBEATS nagaan of zij verplicht is om de persoonsgegevens te bewaren krachtens een
    wettelijke verplichting of om een claim of geschil te beslechten.
  5. Verstrekken van persoonsgegevens aan derden
    De persoonsgegevens van Betrokkene zullen door HEARTBEATS discreet behandeld worden en
    deze persoonsgegevens zullen alleen verwerkt worden voor de doeldeinden zoals in deze
    Privacy Verklaring vermeld. De persoonsgegevens van Betrokkene zullen door HEARTBEATS
    niet aan derden verstrekt worden, tenzij Betrokkene daar toestemming voor heeft gegeven of
    indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst of indien dit nodig is om de
    functies en / of Diensten uit te voeren waar Betrokkene toestemming voor heeft gegeven. De
    Heartbeats ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 76066371 gevestigd aan de Winkeldijk 19 (3645AR) te Vinkeveen
    4
    door HEARTBEATS ingeschakelde derden zullen gebonden zijn aan de voorwaarden die op
    grond van deze Privacy Verklaring gelden. HEARTBEATS is tevens bevoegd om de
    persoonsgegevens van Betrokkene aan een derde partij te verstrekken, indien HEARTBEATS
    daartoe gehouden is op grond van nationale of internationale wet- en regelgeving. Tevens is
    HEARTBEATS bevoegd om de persoonsgegevens van Betrokkene aan een derde partij te
    verstrekken, indien dit noodzakelijk is voor het vitale belang van de Betrokkene of indien
    HEARTBEATS daarvoor een rechtsvaardig belang heeft.
    Voorts kan HEARTBEATS de persoonsgegevens van Betrokkene aan derden overdragen in het
    geval van een fusie, overname, reorganisatie, verkoop van bedrijfsonderdelen of faillissement
    van HEARTBEATS. Indien dit vereist is onder de toepasselijk wetgeving, zal HEARTBEATS in dat
    geval voorafgaande toestemming van Betrokkene vragen.
  6. Gebruik van cookies
    HEARTBEATS maakt op de Website gebruik van cookies. Door bij de cookiemelding van de
    Website op “Ok” te klikken of gebruik te blijven maken van de Website, geeft Betrokkene
    toestemming voor het plaatsen van cookies. Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij
    het bezoek van de Website worden meegestuurd aan de browser en vervolgens op de harde
    schijf of in het geheugen van de computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat van
    Betrokkene (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen en vergelijkbare technieken waarmee
    informatie verzameld wordt. Bij de cookiemelding op de Website staat nader vermeld van
    welke cookies op de Website gebruik gemaakt wordt.
  7. Cookie-instellingen aanpassen of cookies verwijderen
    Indien Betrokkene niet wilt dat HEARTBEATS cookies op zijn Apparaat plaatst, dan kan
    Betrokkene het gebruik van cookies weigeren via de instellingen of opties van zijn browser.
    Voor elke browser en elk Apparaat, dient Betrokkene de instellingen separaat aan te passen.
    Let op: het is mogelijk dat na aanpassing van de cookie-instelling, sommige onderdelen van de
    Website niet langer (correct) kunnen worden gebruikt. Wanneer er door HEARTBEATS cookies
    zijn geplaatst, dan kan Betrokkene deze ook verwijderen. Hoe dat moet, verschilt per browser.
    Betrokkene dient – indien nodig – daarvoor de helpfunctie van de betreffende browser te
    raadplegen.
  8. Beveiliging
    HEARTBEATS stelt alles in het werk om de persoonlijke gegevens van Betrokkene te
    beschermen. HEARTBEATS maakt hiervoor gebruik van technische en organisatorische
    veiligheidsmaatregelen om de door HEARTBEATS beheerde persoonsgegevens te beschermen
    tegen manipulatie, verlies, vernietiging en toegang van onbevoegden. Deze
    veiligheidsmaatregelen worden voortdurend verbeterd in lijn met de technologische
    ontwikkelingen. Verder wordt de Website continu geüpdate met de laatste security updates.
    De Website kan links bevatten naar externe websites die beheerd worden door andere
    ondernemingen. HEARTBEATS kan geen garanties bieden omtrent het privacy beleid van deze
    externe websites en draagt geen verantwoordelijkheid voor die websites en HEARTBEATS
    adviseert Betrokkene om de privacy verklaringen van deze externe websites goed door te
    nemen.
    Heartbeats ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 76066371 gevestigd aan de Winkeldijk 19 (3645AR) te Vinkeveen
    5
  9. Rechten Betrokkene
    Met betrekking tot de persoonsgegevens die HEARTBEATS verzamelt en verwerkt, heeft
    Betrokkene op ieder moment het recht op:
    Inzage persoonsgegevens:
    Betrokkene mag HEARTBEATS verzoeken om de persoonsgegevens die HEARTBEATS van
    Betrokkene heeft verzameld en/of verwerkt in te zien;
    Verwijdering persoonsgegevens:
    Betrokkene mag HEARTBEATS verzoeken om de persoonsgegevens die HEARTBEATS van
    Betrokkene heeft verzameld en/of verwerkt voor een deel of geheel te verwijderen of te
    wissen;
    Rectificatie en aanvulling persoonsgegevens:
    Betrokkene mag HEARTBEATS verzoeken om de persoonsgegevens die HEARTBEATS van
    Betrokkene heeft verzameld en/of verwerkt aan te passen, te updaten, aan te vullen of te
    corrigeren indien die gegevens niet correct of niet compleet zijn;
    Beperking verwerking persoonsgegevens
    Betrokkene mag HEARTBEATS verzoeken om de verwerking van de persoonsgegevens die
    HEARTBEATS van Betrokkene heeft verzameld en/of verwerkt te beperken indien de gegevens
    onjuist zijn en/of de verwerking onrechtmatig is en/of de gegevens niet meer nodig zijn voor
    het doel waarvoor ze zijn verzameld en/of Betrokkene bezwaar heeft gemaakt tegen de
    verwerking.
    Dataportabiliteit persoonsgegevens:
    Betrokkene mag HEARTBEATS verzoeken om een kopie te ontvangen van een overzicht van de
    persoonsgegevens die HEARTBEATS van Betrokkene heeft verzameld en/of verwerkt in een
    standaard en gebruikelijk format;
    Bezwaar persoonsgegevens:
    Betrokkene mag HEARTBEATS verzoeken om te stoppen met het verzamelen en/of verwerken
    van (een deel van) zijn persoonsgegevens of de verzameling en/of verwerking te beperken en
    Betrokkene mag op ieder moment bezwaar maken bij HEARTBEATS tegen het verwerken van
    zijn persoonlijke gegegevens.
    De hierboven genoemde verzoeken dient Betrokkene te sturen naar info@teamheartbeats.nl
    o.v.v. “Privacy Verzoek”. HEARTBEATS zal binnen een redelijk termijn op het Privacy Verzoek
    reageren. HEARTBEATS heeft het recht om een redelijke vergoeding te vragen voor het in
    behandeling nemen van een dergelijk Privacy Verzoek. HEARTBEATS neemt een Privacy Verzoek
    alleen in behandeling, nadat vaststaat dat degene die het verzoek heeft gedaan ook
    daadwerkelijk de betreffende Betrokkene is. HEARTBEATS is gerechtigd om in bepaalde gevallen
    het Privacy Verzoek van de Betrokkene af te wijzen. HEARTBEATS mag een Privacy Verzoek alleen
    afwijzen, indien zij daar een goed onderbouwde reden voor kan verstrekken.
  10. Wijziging
    HEARTBEATS behoudt zich het recht voor de Privacy Verklaring te wijzigen. De meest actuele
    versie van de Privacy Verklaring kan Betrokkene te allen tijde op de Website terugvinden.
  11. Klachten of vragen
    In geval van klachten of vragen over deze Privacy Verklaring of over de verwerking van zijn
    Heartbeats ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 76066371 gevestigd aan de Winkeldijk 19 (3645AR) te Vinkeveen
    6
    persoonsgegevens, kan Betrokkene per e-mail contact opnemen met info@teamheartbeats.nl.
    Vermeld daarbij altijd dat het om de Privacy Verklaring gaat. Daarnaast kan Betrokkene ook
    altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van
    privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.
    Datum
    Deze Privacy Verklaring is laatstelijk gewijzigd op 10 maart 2020.