fbpx
Niek van den Adel spreekt op event

Speciaal voor de zorg

Zorgen voor anderen. De mooiste baan die er is. Of moeten we zeggen: de mooiste baan die er zou kunnen zijn? De werkdruk, het ziekteverzuim én het verloop onder zorgmedewerkers is hoger dan ooit. De omgeving verandert snel en wordt steeds onvoorspelbaarder.

Om die reden blijven alleen wendbare mensen en organisaties succesvol. Wij zorgen er daarom voor dat het belangrijkste onderdeel van jouw organisatie geactiveerd is: de mens! Als directie en HR medewerker kan je hier op inspelen door zorg te dragen dat ondanks alle veranderingen je team samen sterk staat.

Middels trainingen op maat maken wij zorginstellingen wendbaarder door zorgmedewerkers als team in hun (veer)kracht te zetten. We zetten in op het verbinden en versterken van het hele team. Door efficiënt in te steken levert dit kostenbesparing op, terwijl veerkrachtige motivatie en werkplezier ook z’n uitwerking heeft op cliënten. Boek nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor de doelgerichte mogelijkheden voor jouw team en organisatie!

Niek van den Adel spreekt op event

Hoe gaan wij te werk?

Als Team Heartbeats zijn we expert op het gebied van veerkracht en wendbaarheid en werken wij met name samen met zorginstellingen zoals ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, ambulance diensten en meer. Binnen deze organisaties brengen we de potentie van mensen (weer) naar boven. Met als resultaat dat zij de meest natuurlijke en energieke versie van zichzelf worden en efficiënt samenwerken. Zo blijf(t) je (personeel) gezonder en tevreden, werk je effectiever en voeg je waarde toe.

Kennismaking;
wie ben jij, wie zijn wij?

Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan. Wij weten dan wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Waar knelpunten liggen en welke wensen er zijn. Andersom krijg je een indruk wie wij zijn en wat we specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Energie;
energizers die je aanwakkeren!

Al onze trainingen en energizers beginnen met energie. Niet zweverig, maar vrolijk en energiek! Wij geloven namelijk dat je eerst verbinding moet hebben voordat je inhoud kan brengen. Bovendien kunnen we vervolgens sneller de diepte in.

Aan de slag;
tijd voor actie

We gaan aan de hand van jullie uitdaging en wensen aan de slag met de medewerkers van de organisatie. Hier brengen we vorm en inhoud samen zodat mensen geïnspireerd en met heldere tips en tools weer aan het werk kunnen.

Niek van den Adel op podium met zorgmedewerkers als publiek

Wat levert DE TRAINING op?

Wie gingen je voor?

Deze bedrijven deden al mee #trots

In een wereld waarin iedereen thuis werkt, er weer een lock-down is die nog langer duurt dan verwacht, krijgt Team Heartbeats het voor elkaar dat de warmte, positiviteit en energie via ons beeldscherm gewoon keihard binnenkomt!

Het is zo fijn om te zien hoe open we naar elkaar zijn, maar ook hoeveel lol we hebben tijdens de wekelijkse sessies.
Tja, lachen zorgt er echt voor dat de gelukshormonen door je lichaam gieren 🙂

Voor iedereen die graag persoonlijk en/of met zijn of haar team wendbaarder, veerkrachtiger zou willen zijn adviseer ik om eens met Team Heartbeats te praten

Marina Daalhuizen

KLM

Your Connector Logo

De training heb echt als een cadeautje gezien. Fijne sfeer, leuke trainers, ongedwongen maar wel serieus.

De dag erna ging ik zoveel lichter en dankbaarder naar mijn werk. Wat is er enorm veel bereikt in één dag. 

Nicole Solleveld

Your Connector

wie zijn wij?

Team Heartbeats biedt energieke organisatie-trainingen op maat, gericht op de mens als kloppend hart. Met persoonlijke aandacht en gedrevenheid zetten we jouw team en organisatie in z’n (veer)kracht.

We geloven daarbij in een persoonlijke aanpak met tegelijkertijd de focus op zakelijke groei. We gaan met onze trainingen snel de verdieping in. Zo dragen we zorg voor een veerkrachtig team die in verbinding staat met elkaar. Zodat er (weer) efficiënt, doelgericht en met motivatie gewerkt wordt aan wat belangrijk is.

Niek van den Adel, één van de oprichters van Team Heartbeats heeft al een jarenlange ervaring binnen de zorg en heeft er zelfs een boek over geschreven. Dit is een mooi voorproefje op onze trainingen.

Aanbevolen voor jouw sector

Hieronder een selectie van populaire trainingsmodules speciaal voor organisaties:

UNLOCK YOUR POTENTIAL

Na deze trainingsdag is jouw team weer vol energie. Inzichtgevende oefeningen geven verdieping wat zorgt voor betere teamprestaties. Op naar inzicht, transformatie en groei!
training

Play Smart Grow Hard

We gaan aan de slag met de persoonlijke ontwikkeling van het hele team; van online sessies tot aan outdoor teambuilding. Hierna werkt je team met vernieuwde energie en veerkracht voor de beste resultaten!
training

ENERGIZER


Tijdens onze 45 minuten durende energizer nemen we je mee in de energie van Team Heartbeats. We creëren samen een oplaad-moment voor het hele team waarna er weer in volle vaart gewerkt kan worden.


WORKSHOP

ONTMOET TEAM HEARTBEATS

Bij een training op maat sluiten we aan bij de wensen, knelpunten en behoeften van je bedrijf en medewerkers. Om doelen te bereiken bundelen we gericht de krachten van onze ervaren trainers met diverse expertises.

Met kennis van strategie, organisatiemanagement, zorg, gedragsverandering, hospitality én bewegingswetenschappen staan we samen sterk om jouw bedrijf te laten groeien tot veerkrachtige hoogtes. Met de grootste zorg versterken we jouw zorgorganisatie.

inspiratie

Team Heartbeats biedt volop inspiratie over veerkracht, teamwork en succes:

Podcasts, luister naar veerkrachtige avonturen en ontdekkingen.

Luister naar inspirerende verhalen die je raken. Over veerkracht en omgaan met tegenslag. Met soms een traan en vooral een lach gaan we in deze podcasts de (veer)krachten van het leven aan.
Podcasts

Blogs, lees het laatste nieuws over veerkracht, innovatie en groei.

Verhalen werken als inspirator en motivator. Leer van andermans ervaringen en veerkrachtige kijk op het leven door het lezen van deze blogs. Welke raakt jou het meest?
Blogs

Webinars; tips & tricks voor meer veerkracht.

Bekijk onze gratis webinars boordevol energie en oefeningen voor het vergroten van veerkracht. Voor jou én je bedrijf. Ontvang tips voor het vergroten van wendbaarheid; een kwaliteit die leidt tot succes!
Webinars

Ontvang updates over innovatie en groei

kosteloos gesprek

Wij van Team Heartbeats staan klaar om jouw vragen te behandelen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!