fbpx

ZET JE LEERLINGEN OP 2 training

Bewust stilstaan is vooruitgang
Duur: 2 uur

Trainer van zet je leerlingen op 2 straalt energie uit

Veerkracht in het onderwijs

Het (onderwijs-) systeem is niet altijd te veranderen, maar wel de manier waarop jij ernaar kijkt en je beweegt. Je krijgt met deze training ‘Zet je leerlingen op 2’ krijg je praktische en toegankelijke inzichten die je gelijk de dag erna kunt toepassen. Je wordt meegenomen in hoe de wereld van de zorg er nu uitziet. Door deze inspiratie sta je open om te kijken welke positie je hier zelf in hebt. Wat wil je bereiken? De zorg gaat niet veranderen. Dus het is van groot belang dat jij als persoon gaat veranderen. Hoe heb jij hier zelf invloed op? Je leert de theorie achter energie en hoe dit werkt. Daarnaast leer je wat voor type persoon je bent. Wat werkt voor jou en wat juist totaal niet. Tot slot helpen we je om inzicht te verkrijgen in hoe je je doelen bereikt?

In deze workshop van 2 uur nemen we jullie met veel energie en positiviteit mee de diepte in. Plezier en samen leren in een veilige setting staan hierin centraal.

Wat levert de training 'zet je leerlingen op 2' je op?

  • Bewustwording: het systeem is niet altijd te veranderen, maar wel de manier waarop jij ernaar kijkt en je beweegt. 
  • Er is een theoretisch kader gedeeld wat energie is 
  • Men is zich bewust en weet te handelen naar hoe werk je energie bepaalt 
  • Praktische en toegankelijke inzichten die ze gelijk de dag erna kunnen toepassen

Hoe ziet een trainingsdag van 'Zet je leerlingen op 2' eruit?

1.

Waar sta je?

Om te zorgen dat iedereen in de juiste “staat” is om iets nieuws te kunnen leren, nemen we je mee in hoe de wereld van de zorg er nu uitziet. Door deze inspiratie sta je open om te kijken welke positie je hier zelf in hebt.

2.

Waar wil je naar toe?

De zorg gaat niet veranderen. Dus het is van groot belang dat jij als persoon gaat veranderen. Hoe heb jij hier zelf invloed op. We delen kort de theorie achter energie, hoe werkt dit en wat voor type ben jij?

3.

Hoe kom je daar?

We sluiten af met het visueel en concreet maken hoe je hier ook echt komt. Het is een combinatie van het delen van theorie met praktische oefeningen zodat dit gelijk kan worden toegepast.

Zet jouw leerlingen op 2!

De training ‘Zet je leerlingen op 2’ is altijd aan te passen aan de uitdagingen binnen jullie onderwijsinstelling of organisatie. Vul onderstaand contact formulier zo volledig mogelijk in.

Beter doceren kun je leren illustratie